A Carles Perruquer utilitzem el més nou i avançat per al cabell, l'Steam Pod.
És un sistema totalment nou que consisteix en l'aplicació de vapor a altes pressions mitjançant la planxa de vapor-activació combinada amb un tractament de Pro-Keratina (de L'Oréal Professionnel).

b_800_600_0_00_images_loreal_steampod01.jpg

RESULTATS:1- Enfortiment de les defenses naturals del cabell davant les agressions.
2- Restauració de la fibra capil·lar.
3- Màxima suavitat, brillantor i moviment.
4- Efectes duradors.

L'Steampod utilitza la força del vapor i les propietats de reparació de la Pro-Keratina per proporcionar-nos un cabell sense encrespament, sedosos, suau i fàcil de pentinar durant unes tres rentades¹.

El vapor obre la cutícula i proporciona humitat al cabell abans de segellar-lo amb la planxa.Això fa que el cabell quedi sense encrespament i molt suau .

Combinar el poder del vapor amb la tecnologia de Pro-Queratina ens permet als estilistes deixar els cabells visiblement reparats, enfortits i hidratats, amb una suavitat excepcional , brillantor incomparable , resultats de llarga durada i un acabat en sec superior.


Compra el sistema SteamPod SLIM i cuida del teu cabell a casa al mateix temps que utilitzes la planxa!

b_800_600_0_00_images_loreal_steampod02.jpg b_800_600_0_00_images_loreal_steampod03.jpg

ALTERNATIVES:

Voldries tenir durant més temps els cabells sense encrespament i més manejables?
Prova el nostre servei d'allisat X-TENSO, que ens deixara entre 8-12 setmanes els cabells llisos, sedós , brillant i manejable², o el tractament de Queratina Triònica, que elimina un 100% l'encrespament sense canviar la forma dels cabells, ideal per a melenes arrissades (els resultats poden ser visibles fins a les 16 setmanes).

¹Efectes de la crema suavitzant és acumulatiu . La primera vegada que es tracta amb Steam Pod , els efectes poden durar només fins al primer xampú .
²La durada del tractament depèn del tipus de cabell.
³La durada del tractament depèn de la freqüència de les rentades i producte utilitzat.

Subscriu-te al butlletí