TAHE_ELITE_640p.jpg

Tractament amb queratina triònica (composta amb 18 aminoàcids essencials que es troben presents en els cabells) i or líquid.

Innovador tractament de queratina triònica i or fluid que canviara l'aspecte dels teus cabells per a sempre i de manera progressiva, gracies a la seva formulació basada en la tecnologia TRIONIC KERATIN PROGHRESSIVE, exclusiva de Tahe.

PREU DEL TRACTAMENT: 49€
Vine a informar-te'n.

 


En què consisteix?

Trionic Keratin Progressive de Tahe aporta una elevada concentració de queratina Triònica i or fluid que reestructura i repara des de l'interior, deixant el cabell net, solt, hidratat i amb una lluentor espectacular des de la primera aplicació del programa ELITE.

L'estructura del cabell queda modificada, la qual cosa permet que
els cabells es puguin disciplinar molt més fàcilment i que l'encrespament, la deshidratació i opacitat vagin desapareixent de manera progressiva.

ELITE_oliargania.jpg

Oli d'Argània

Compost de fins a un 50% d'àcids grassos essencials, té propietats regenerants, nutritives, hidratants i protectores. És molt apreciat pel seu efecte antioxidant i reconstructor de la fibra capil·lar.

ELITE_queratina.jpg

Queratina Pura

La queratina actua com un agent filmogen i hidratant. Manté i repara l'estructura cuticular, protegint la fibra dels danys produïts per agents físics i químics.

ELITE_olidelli.jpg

Oli de Lli

Conegut per les seves propietats humectants i seborreguladores. És molt estable i proporciona humitat i lluentor al cabell. L'oli s'absorbeix fàcilment sense deixar sensació greixosa. A causa de la seva estructura química, amb dobles enllaços no conjugats, presenta una elevada estabilitat a la temperatura i a la oxidació.
ELITE_vitaminesade.jpg

Vitamines A, D, E


Conegudes per les seves propietats antioxidants i anti-radicals lliures. Protegeixen el cabell.

Subscriu-te al butlletí